top of page

Pelgrims: uw pension voor honden en katten aan de rand van Brussel

En été, nous sommes plus facilement joignables entre 18h et 21h.

Om het zelf te zien, raden wij u aan ons te bezoeken, maak zo snel mogelijk een afspraak

Honden- en kattenpension in Brussel.

Pelgrims is een honden- en kattenpension gevestigd in Dilbeek (bij de ring van Brussel) met meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van uw viervoetige vrienden.

Wij zijn geopend en bereikbaar op maandag en van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 18.00 uur, net als op zondag van 17.00 tot 19.00 uur. Wij zijn op dinsdag gesloten. 
 

Vertrek met een gerust hart!

Ons familiepension biedt u een warme plek waar u uw huisdier met een gerust hart kunt achterlaten. Inderdaad, na zoveel jaren ervaring zijn we nog steeds even gepassioneerd door ons vak en toegewijd aan uw huisdieren.

 

Wij zijn een HK 40214227 erkend pensioen en aanbevolen door vele dierenartsen.


Hygiëne en comfort zijn bij ons essentieel. Begeleiding en zorg wordt geboden door ons zorgteam. We hebben ruime, schone en verwarmde individuele ruimtes en er wordt speciaal voor gezorgd dat uw honden en katten kwaliteitsvoedsel krijgen.


Maak uw reservering in ons pension dat aan de strengste normen voldoet!

Onze diensten

Bent u nieuwsgierig naar wat wij uw gezelschapsdieren kunnen bieden?

Naar onze voorwaarden

Opdat uw huisdier in volledige veiligheid in ons pension kan verblijven, moeten enkele regels in acht worden genomen. Uw huisdier moet bijvoorbeeld de vereiste inentingen hebben gekregen.

Kom en bezoek ons ​​pension!

Wenst u onze vestiging te ontdekken alvorens uw huisdier aan ons toe te vertrouwen? Dat is zeker mogelijk! Maak een afspraak met ons team; wij leiden u graag rond en geven u alle uitleg waar u behoefte aan heeft.

Gaat u binnenkort op vakantie? Weet u niet aan wie u uw huisdier moet toevertrouwen op een drukke dag? Laat uw huisdier genieten van een aangename en veilige omgeving en breng het naar Pelgrims in Brussel!

bottom of page